10 požymių, jog turėtumėte kreiptis į SEO specialistą

Kai kurie verslininkai nepasitiki SEO specialistais ir nori internetinę svetainę optimizuoti savarankiškai, nes teigia, kad SEO paslaugos per brangios. Jeigu konkurencija nėra didelė, o verslininkas turi pakankamai žinių apie SEO, tuomet toks sprendimas nėra prastas. Visgi anksčiau ar vėliau vis tiek prireiks specialisto pagalbos.

1. Manote, kad SEO nėra nuolatinis darbas

Jeigu dar nepradėjote atlikti optimizavimo ir esate nusiteikęs, kad užteks vos poros valandų, kad atsidurtumėte aukštoje pozicijoje, nusivilsite. SEO yra sunkus ir ilgas procesas, todėl, jeigu su tuo nesutinkate, iš karto perduokite darbus specialistams.

2. Internetinė svetainė bent kartą susidūrė su nuobaudomis

Deja, bet neretai internetinės svetainės gauna nuobaudas dėl netinkamai atliekamo SEO. Tokiais atvejais nėra lengva susigrąžinti pasitikėjimą ir gauti aukštą poziciją. Kartais tokiais atvejais lieka tik vienas variantas – keisti domeną. Visgi, jeigu to daryti nenorite, kreipkitės į skaitmeninio marketingo specialistą, kuris ras būdą, kaip susigrąžinti turimas pozicijas.

3. Manote, kad pasieksite norimus rezultatus tik talpindami turinį

Jeigu manote, kad aukštas pozicijas pasieksite vien turinio dėka, iš karto perduokite darbus specialistams. Nesupraskite klaidingai, turinys turi ypač didelę reikšmę SEO procesui, tačiau išorinis SEO nemažiau svarbus.

Skaityti toliau: 10 požymių, jog turėtumėte kreiptis į SEO specialistą

Minkšti kampai – puikus būdas suteikti šilumos ir jaukumo bet kuriam kambariui!

Minksti kampai – puikus būdas suteikti šilumos ir jaukumo bet kuriam kambariui! Jie puikiai tinka skaitymo kampeliams, televizoriaus žiūrėjimui ar tiesiog prisiglaudimui prie geros knygos. Tačiau minkšti kampai taip pat gali būti puikus būdas suteikti kambariui vizualinio įdomumo. Jų būna įvairių formų, dydžių ir spalvų, todėl galite rasti tokį, kuris atitiktų jūsų stilių. Be to, juos gana lengva pasidaryti patiems, todėl galite sutaupyti pinigų ir išgauti norimą išvaizdą. Šiame straipsnyje parodysime, kaip apmušti kampą, ir pateiksime keletą patarimų, kaip pasirinkti tinkamą audinį ir stilių savo erdvei.

Pasirinkite audinį

Baldai namuosePirmiausia turite nuspręsti, iš kokio audinio norite, kad būtų pagamintas jūsų kampas. Galite rinktis iš daugybės skirtingų audinių, įskaitant medvilnę, liną, poliesterį, dirbtinį kailį ir dirbtinę zomšą. Kiekvienas audinys suteiks kampui skirtingą išvaizdą ir pojūtį, todėl svarbu pasirinkti tokį, kuris tiktų jūsų kambariui. Pavyzdžiui, jei apmušate kampą vaiko kambaryje, poliesteris yra daug geresnis audinio pasirinkimas nei zomša, nes jis patvaresnis ir lengviau valomas. Jei apmušate svetainės kampą, galbūt norėsite rinktis zomšinį audinį, kad erdvei suteiktumėte daugiau atsipalaidavimo įspūdžio. Jei nežinote, nuo ko pradėti, apsvarstykite kitus kambaryje esančius audinius ir pasirinkite tokį, kuris juos papildytų. Arba galite tiesiog išsirinkti patinkantį audinį ir pažiūrėti, ar jis dera su likusia kambario dalimi. Jei apmušate skaitymo kampelio kampą, gali būti gera idėja pasirinkti šiek tiek prislopintos ir neutralios spalvos audinį. Tačiau jei kampą apmušate svetainėje ar kitame kambaryje, kuriame mėgstate pramogauti, puikiai tiks spalvingesnis audinys.

Skaityti toliau: Minkšti kampai – puikus būdas suteikti šilumos ir jaukumo bet kuriam kambariui!