Kai higienos trūkumas sugadina kompiuterį

Higiena kompiuteriui – labai svarbus dalykas. Jeigu nesilaikote tinkamų higienos reikalavimų, nenustebkite, kad reikės ir computer repairs, computer repair. Kaip laikytis švaros ir higienos reikalavimų, kad laptop repairs, laptop repair būtų tinkamas?

Maistas ir gėrimai

Jeigu vis dar turite siaubingą įprotį valgyti ir gerti gėrimus šalia kompiuterio – pats metas to atsikratyti. Dar nė vienam kompiuteriui nebuvo į naudą, kai jį kas nors apliejo savo kava, gira, alumi ar kisieliumi. O ir į klaviatūrą užstringantys trupiniai naudos nepriduoda. Tad, jeigu galite – padarykite taip, kad būtų kuo mažiau nuostolių ir maistas bei gėrimai neužstrigtų kompiuteryje. Tiesiog valgykite ne prie kompiuterio ir taip pamatysite, kaip reikalai tik taisosi.

Švarus kambarys

Dar vienas pasiūlymas – nešiojamą kompiuterį naudoti tik kambaryje, kuris tikrai yra švarus. Kuriame neskraido tirštas dulkių rūkas, kuriame, nėra pūkų kalno, kuriame taip pat ir stalas švarus. Jeigu oras yra nešvarus, tai kompiuteris ventiliuosis nešvariu oru. Jam cirkuliuojant, nešvarumai kaupsis kompiuterio sistemoje, o tai tikrai nebus jam į naudą. Taigi, pasistenkite turėti švarų kambarį, pasistenkite, kad kompiuteris būtų naudojamas tinkamoje aplinkoje. Blogas naudojimo pavyzdys: šveičiate sienas ir lupate tapetus, o, kad nebūtų nuobodu, šalia pasidedatelaptotą ir rodote filmus per jį. Patys esate apsigaubę skaromis, raspiratoriumi, pirštinėmis, o po darbų vis tiek atrodote kaip juodaodis. Manote, dulkės paliečia tik jus? Tai tikrai paliečia ir kompiuterį. Gal pakaktų kelias dienas jį palaikyti tokioje terpėje, ir galėsite išmesti jį kartu su tais nuplėštais tapetais.

Kompiuterio apačia

Skaityti toliau: Kai higienos trūkumas sugadina kompiuterį

Kompaktiška vonia gali būti stilinga

Kartais vonios kambarėliui lieka mažiausiai ploto, vos keli kvadratiniai metrai. Tačiau ir juose gali išsitekti gražūs vonios baldai, įvairios interjero detalės iš Domus galerija ar kitų vietų, siūlančių rinktis stilingą ir patogų pasirinkimą. Taigi, jeigu turite tik porą kvadratinių metrų ar šiek tiek daugiau, nepasmerkite savo vonios kambario per anksti. Protingai apgalvojus, joje viskas gali būti labai gražu.

Funkcionali dušo kabina

Pirmiausiai jums galbūt suskausta galvą – o kur reikės dėti visus tuos baldus, kuriuose galėtų būti dušas? Kaip reikės susitvarkyti su tokia situacija, gal visai nebus kur išsimaudyti? Reikia pastebėti, kad vonios baldai gali būti pritaikyti ir didžiausioms baronų vonioms, ir mažiems kompaktiškiems kambarėliams. Tad ir jūsų vonia tikrai ras sprendimą, kaip sukurti maudymuisi, prausimuisi erdvę. Vienas iš būtų tą padaryti – įsigyti dušo kabinos užuolaidą, ją pasikabinti kampe, o grindis pasidaryti nuožulnias, su kanalizacijos skyle žemiausioje vietoje. Viskas labai paprasta. Kai maudysitės, vanduo tekės į tą skylę, būsite užsitraukę užuolaidą. Kai baigsite, ją nustumsite į šalį ir erdvės padaugės. Taigi, tai toks paprastas būdas sukurti dušo kabiną ten, kur jos tarsi nėra. Patikėkite, tai irgi tikrai nuostabus būdas išlaikyti erdvę vienu metu, ir turėti puikiausią pasirinkimą.

Klozetas ir čiaupas

Skaityti toliau: Kompaktiška vonia gali būti stilinga