Anticeliulitinis masažas

Graži ir sveika oda puošia kiekvieną, nereikėtų ilgai laukti, pastebėjus pakitimus. Šiandieną galite rinktis įvairias priemones ir procedūras (pavyzdžiui anticeliulitinius masažus ar kitus), kad pagerintumėte odos išvaizdą. Populiarūs įvairūs kremai, kurie lygina ir skaistina. Toks būdas yra bene pats paprasčiausias, jums tereikia pasirinkti priemonę, ją nusipirkti ir naudotis. Tokius kremus ar kitą reikia naudoti dažniausiai kas dieną. Didžiausias darbas nepamiršti ir surasti laiko. Neretai tokios priemonės dėl vienų ar kitų priežasčių neduoda pageidaujamo rezultato.

Reguliariai darant anticeliulitinius masažus, kurie ne tik atstato odą, didina raumenų tonusą, bet ir gerina limfos apytaką. Procedūra ne tik pagražins jūsų kūną, bet ir geriau jausitės. Anticeliulitinis masazas nepakenks nei vienam. Svarbu pasirinkti profesionalius specialistus. Dažniausiai celiulitas kaupiasi moterims. Tai gali būti pastebima po nėštumo ar su amžiumi. Nelygi oda dažniausiai būna šlaunų, sėdmenų, pilvo. Anticeliulitinio masažo metu atliekami judesiai padės to atsikratyti, oda taps pastebimai stangresnė, lygesnė.

Skaityti toliau: Anticeliulitinis masažas

Kaip išvengti pykinimo autobuse

Ekskursija su darbo kolektyvu ar su visa gimine – gera idėja norint praskaidrinti šventinį periodą ir nelikti tiktai užstalėje. Galima išsinuomoti autobusą arba mikro autobusą iš nlbus.lt ir važiuoti ten, kur veda GPS. Tačiau kartais autobusuose žmonės pasijunta nemaloniai. Net jeigu tai būna geriausi autobusai iš busita.lt. Nemalonus pojūtis atsiranda dėl vadinamosios jūros ligos, kuri, pasirodo, užklupti gali ne tik jūroje, bet ir kelyje, ne tik jachtoje, bet ir autobuse. Tačiau yra būdų kovoti su šia liga ir priprasti prie važiavimo autobusu bei mėgautis kelione.

Kodėl taip atsitinka

Su jūros liga bei pykinimu važiuojant autobusu arba plaukiant laivu yra susijęs mūsų akomodacinis mechanizmas. Žmogaus akys ir nervų sistema yra sukurta geriau negu kameros ir foto aparatūra. Jeigu prisirištume prie kaktos foto kamerą ir praeitume ja filmuodami kokia 500 metrų, vėliau to vaizdo įrašo negalėtume žiūrėti, net pykinti pradėtų. Nes vaizdas visą laiką šuoliuotų. Galime žiūrėti tik vaizdą, kuris nufilmuotas vežant kamerą visiškai lygiu keliu arba jai tiesiog skriejant, kad nebūtų jokio drebėjimo. Tačiau palaukite – mes patys juk ėjome, juk šuoliavome nemažiau nei ta kamera. Tad kodėl nepykino mūsų pačių, gyvai patiriant tuos vaizdus? Iš dalies dėl to, kad smegenys teliuoškuojasitam tikrame taukų kiekyje, iš dalies dėl to, kad mūsų nervų sistema sukuria „pataisyto“ vaizdo įspūdį. Tokio, kuris būdamas nestabilus, atrodo kaip visiškai normalus. Tai unikali žmogaus pojūčių savybė, vadinama akomodacija. Jos neturi tokios tobulai išvystytos dar kol kas jokia žmogaus sukurta technika. Tačiau… Jeigu turime bent šiek tiek sutrikusį akomodacinį mechanizmą, mus ima pykinti ir užklumpa vadinamoji jūros liga tam tikrose situacijose. Jūroje, kur viskas iš tiesų nuolat siūbuoja, autobuse ar automobilyje, kur susidaro įspūdis, kad visą laiką judame (nors tai – tik smegenų triukas, iškrėstas pačioms sau). Taigi, organizmas tada mums siunčia signalus, kad per daug judesio, kad kažkas negerai, ir kaip perspėjimą pasiunčia pykinimą.

Apsisaugoti nuo pykinimo autobuse

Skaityti toliau: Kaip išvengti pykinimo autobuse