Dienos laimikis: suknelės

Šiandien jaučiuosi išlošusi kone milijoną, nes pagaliau nusipirkau tokių drabužių, apie kuriuos seniai svajojau ir net nemaniau, kad taip pavyks pigiai gauti. Vienoje elektroninėje parduotuvėje parduodamos suknelės internetu, ten gerai pasidairiusi radau tai, kas man labai patiko. Taigi, štai mano laimikio išklotinė.

Raudonoji gėlelė

Nors kitas internetu pirktas sukneles sugrupuosiu į stambesnes kategorijas, bet šią labai noriu palikti tiesiog vieną. Tai nuostabi raudona suknelė, kuri atrodo tarsi tiesiai iš dizainerio salono. Man taip džiugu žinoti, kad štai pagaliau turiu tokį tikrai gražų dalyką ir taip nebrangiai internetu jį būsiu įsigijusi. Kainos nesakysiu, bet paminėsiu, kad tiek dažnai sumokame tiesiog už pietus restorane. Kažkas nori skaniai pavalgyti, o kažkas – gražiai apsirengti. Priklausau antrajam tipui, todėl nuo šiol turėsiu drabužinėje puikią kokybišką naują raudoną suknelę. Man atrodo, ji puikiai tinka tiek formalioms progoms, tiek toms dienoms darbe, kai susitinkame su klientais.

Suknelės žiemai

Skaityti toliau: Dienos laimikis: suknelės

Paveikslai su miškais

Ar kada nors pastebėjote, kuo skiriasi, ir kuo panašūs yra paveikslai su miškais? Paveikslo – miško kaina gali skirtis priklausomai nuo to, kas nutapė tą paveikslą, ar žymus dailininkas, ar paprastas. Ir nuo to, kur tą miško atvaizdą pirkote. Jeigu Pilies gatvėje, tai kainuos mažiau, jeigu galerijoje – suplosite daugiau. Įdomu panagrinėti miško vaizdus piešiniuose.

Perspektyvos galia

Dar Italijoje gimusio Baroko metu, arba kitaip tariant, Renesanso tęsinio metu, atsirado naujas parametras piešiant vaizdus. Meno statusas atskiras klausimas, kuris taip pat variavo bėgant laikui. Tačiau tobulinant bet kokius piešinius ėmėsi rasti nauji dalykai. Vienas svarbiausių technikos pakitimų buvo perspektyvos išradimas. Vienas žymus dailininkas, galima sakyti, išrado perspektyvą ir aiškiai įvardijo jos dėsnius tapyboje, mene, tais pačiais principais kaip kokia daugybos lentele naudojasi ir dabar žmonės piešdami. Taigi, kai atsirado perspektyva, tai iš plokščio vaizdo radosi į gylį tolyn nutysę peizažai.

Skaityti toliau: Paveikslai su miškais