Auksinės grandinėlės – ne vien tik papuošalas

Papuošalai patinka daugeliui moterų, ir, turime sutikti, kad bene labiausiai vertinami iš aukso pagaminti dirbiniai. Auksinės grandinėlės – tai vienas populiariausių papuošalų, kuris gali būti pritaikomas ir kiekvieną dieną, ir tam tikromis ypatingomis progomis. Auksinė grandinėlė gali būti tikrai puikia dovana įvairiomis progomis, tačiau, turime sutikti, kad tai – ne vien tik papuošalas, nes auksas taip pat turi ir kitą vertę.

Skaityti toliau: Auksinės grandinėlės – ne vien tik papuošalas

Apie nekilnojamąjį turtą Vilniuje

Ne vienas jaunas žmogus susiima už galvos, kai reikia pasakyti, kada koks nors nekilnojamas turtas Vilniuje bus jo. Pirkti būstą čia tikrai sudėtinga, nes kainos nuolat auga.

Kodėl taip augo kainos

Apie NT sektoriaus kainų augimą buvo galima skaityti kelerius metus. Priežastys, kodėl augo kainos, buvo įvairios. Pirmiausia, po krizės atsigavo visas NT sektorius, todėl tai, kas buvo atpigę, vėl ėmė brangti. Taip pat atsirado ir didžiulė paklausa. Į sostinę vis dažniau atvyksta užsienio investuotojai, taip pat čia ir krypsta visas jaunimo srautas studijuoti. Vieni perka būstus ir juos paskui nuomoja, kitiems nuolatos tenka nuomotis. Tad kainų augimas buvo ir dėl to, kad didėjo paklausa, ir dėl to, kad kažkam didėjo galimybės. Žinoma, labai daug žmonių tiesiog pirko būstus dėl rekordiškai mažų paskolų palūkanų. Taigi, buvo sudaryta itin daug paskolų sandorių. Laikoma, kad tai tam tikras ekonominis prašviesėjimas, kada palūkanos tokios mažos. Tačiau reikėtų nepamiršti, kad apskritai palūkanos yra nestabilus dalykas ir jos gali pasikeisti labai greitai.

Kas bus toliau?

Skaityti toliau: Apie nekilnojamąjį turtą Vilniuje