Grindys jūsų namams: medinės

Esate tikrai ne pirmas žmogus žemėje, kuriam atrodo pačios gražiausios būtent medinės grindys. Iš tiesų, medinių grindų populiarumas ir paklausa šiomis dienomis stebina net ir pačius grindų kūrėjus bei pardavėjus. Pasirodo, jos tikrai gali būti labai populiarios ir mėgstamos net ir stilingiausiuose naujuose butuose. Tai suprantama – juk negyvename pietuose, kur geriausia yra reljefas, užtikrinantis vėsumą, pavyzdžiui, akmuo, keramika. Esame šiauriečiai ir ilgimės tos šilumos. O medis yra labai šilta medžiaga, kurioje ta šiluma turi išsilaikyti taip, kaip jūs to norite.

Pranašesnės prieš kilimus

Kodėl medinės grindys yra pranašesnės prieš kilimus? Į kausimą atsakys mažą vaiką ir šunį turinti Julija: „Kai tik nusipirkome savo mažąjį 2 mėnesių sulaukusį mopsiuką, galvojome, kad bus smagu ir lengva jį pripratinti daryti viską ant palutės. Per pirmą savaitę šuniukas taip sudergė koridoriuje buvusį kilimą, kad supratome, jog nieko nebus. Jį išplovėme, išėmėme, o kambarį, kuriame prieš tai laikėme uždraustu, išklojome ant kilimo celofano plėvele. Visur kitur buvo paprastos medinės grindys. Be galo greitai viskas paaiškėjo, kadangi šuniukas tikrai ir toliau viską daryti mokėsi kur papuola. Namuose jis pridarydavo baisių dalykų, net ir per tą celofaną. Galiausiai tik po pusės metų jis išmoko nedaryti tų reikalų namuose. Tačiau dalis kilimų jau buvo sugadinti. Dėl to, kaip šuns augintoja, noriu pasakyti, kad jau geriau grindys būtų iš medžio. O kaip jauna mama, noriu taip pat pagirti medines grindis. Ant jų yra pakankamai šilta rėplioti vaikams. Be to, jeigu yra koks nors aštrus ar netinkamas daiktas, tu pirmiau jį pastebi, negu kad ant kilimo būtų“, – sako ji.

Pranašesnės prieš linoleumą

Skaityti toliau: Grindys jūsų namams: medinės

1a.lt taupo apsiperkančiųjų laiką

Apsipirkimas kartais reikalauja kur kas daugiau laiko nei buvo numatyta iš anksto, todėl dažnai yra ieškoma būdų, kurie leistų šį darbą atlikti greičiau. Viena tokių galimybių – tai apsipirkimas internetu, ir elektroninė parduotuvė 1a.lt visada gali būti puikiu pasirinkimu, leidžiančiu sutaupyti laiko. Nesvarbu, kokios prekės domina pirkėją, didelė tikimybė šioje parduotuvėje rasti tinkamos produkcijos. Čia yra siūlomos įvairios grožio prekės, produkcija, skirta naminiams gyvūnams, prekės sodui ir remontui, taip pat kompiuterinė bei buitinė technika, ir t.t. Pasirinkimo galimybės čia bus tikrai didelės, tad net ir labai išrankūs pirkėjai atras tai, ko ieško.

Skaityti toliau: 1a.lt taupo apsiperkančiųjų laiką